banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Svenske Avicii vil bruge sin tid på andet end at flyve verden rundt og afholde koncerter.

Avicii trækker stikket: Denne turné bliver min sidste

Jeg har indset, atder er så meget mere, jeg vil med mit liv, siger "Wake me up"-stjernen.

- Tak for at I har ladet mig opfylde så mange drømme.

Sådan skriver den svenske DJ- og hitmager Tim "Avicii" Bergling på Facebook, hvor han i en lang besked til sine 19 millioner fans bekendtgør, at han er færdig med at optræde, og at den igangværende verdensturné bliver hans sidste.

- Jeg kommer aldrig til at slippe musikken. Jeg kommer til at fortsætte med at tale med mine fans gennem den, men jeg har bestemt mig for, at 2016's turné og shows bliver mine sidste, skriver han.

Artiklen fortsætter under billedetTim "Avicii" Bergling har lavet talrige store hits og følges af 19 millioner på Facebook. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Se billederne: Mariah Carey holder fødselsdagsfest i København

"Wake me up"-stjernen, der blandt andet har spillet på Smukfest, afslører, at beslutningen blev taget for blot to uger siden.

- For to uger siden gav jeg mig selv tid til at køre igennem USA med mine venner og holdet omkring mig for at se og tænke over tingene på en ny måde. Det hjalp mig til at indse, at jeg var nødt til at foretage den ændring, jeg har tumlet med i noget tid, skriver han.

- Min sti har været fyldt med succes, men den er ikke lagt uden bump på vejen. Jeg er blevet voksen, mens jeg er vokset som artist, jeg har lært mig selv bedre at kende og indset, at der er så meget mere, jeg vil med mit liv.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez bryder sammen i tårer da hun hører denne sanger

DJ’en sender en stor tak til alle, som har været der for ham undervejs i hans karriere. Han skriver.

- Jeg vil gerne takke hver en fan, der nogensinde har købt en billet eller sneget sig ind. Købt en sang eller downloadet den. Kommenteret på opdateringer eller svinet mig til i dem. Det er jeres tanker og idéer omkring musikken, der har gjort mig bedre, og jeg skylder jer alt, lyder det, inden han sender et lille håb til sine fans.

- En del af mig vil aldrig sige aldrig, og måske jeg vender tilbage. Men det bliver ikke lige med det samme.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok