Atomic Kitten-stjernen har mistet alt: Nedtur på første klasse

Atomic Kitten-stjernen har mistet alt: Nedtur på første klasse

Narko, personlig konkurs og tre skilsmisser - skandalerne står i kø for Kerry Katona

I slutningen af 90'erne og begyndelsen af 00'erne udgjorde Kerry Katona en tredjedel af den engelske popgruppe Atomic Kitten. De tre piger kunne få enhver rask dreng til at glemme alt om fodbold og lektier, når de tonede frem på MTV i små bikinier og sang hits som "Whole again" og "Right now".

LÆS OGSÅ: Angelina ligner en skygge af sig selv 

Artiklen fortsætter under billedetDe tre piger i Atomic Kitten gav drengene våde drømme i 2001. Fra venstre er det Kerry Katona,  Liz McClarnon og Natasha Hamilton. Foto: All Over

Men de gyldne dage endte brat for Kerry. Hun måtte forlade Atomic Kitten og gik fra skandale til skandale. 35-årige Kerry er netop blevet skilt fra sin tredje mand, og undervejs har hun fået fem børn. Største ramaskrig satte hun i gang, da der begyndte at florere billeder af hende, mens hun tog narko i en stue, hvor man kunne se børnene lege i baggrunden.

LÆS OGSÅ: Se optagelsen: ABBA genforenet i Stockholm 

På trods af skandalerne lykkedes det Kerry at få forskellige - meget velbetalte - modeljobs, men det lykkedes hende også at opretholde en så ekstravagant livsstil, at hun formåede at formøble hele formuen på 70 millioner kroner, og hun blev i 2008 erklæret konkurs. Den dyre livsstil har hun dog ikke lagt fra sig.

Artiklen fortsætter under billedetDet er, som om der er blevet lidt længere ned til jorden. Foto: Bulls

I december kunne man således se en velpolstret Kerry Katona holde ferie i Marokko på et luksushotel. På billederne ses Kerry slynge adskillige glas Moët & Chandon-champagne i sig, mens hun flader ud i solen ved poolen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok