banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Taryn Manning (t.v.) i rollen Tiffany Doggett i "Orange Is the New Black".

Anklage: Orange Is the New Black-stjerne angreb mig og skreg om blod

En makeup-artist påstår, at "Orange Is the New Black"-stjernen Taryn Manning overfaldt hende. Skuespillerens advokater afviser pure.

En fuldstændig vanvittig sag kan være på vej i Hollywood, efter "Orange Is the New Black"-stjernen Taryn Manning har fået en vred og - ifølge hende selv - forslået makeup-artist på nakken.

Makeup-artisten Holly Hartman har anmodet retten i Los Angeles om et tilhold, og påstår at skuespilleren flere gange skulle have overfaldet hende på voldsom vis. Senest i november i Taryn Mannings lejlighed, hvor skuespilleren skulle have nikket makeup-artisten en skalle, slået hende med et vådt håndklæde, sprayet hende i øjnene med rengøringsmiddel og låst hendes hoved fast med armen.

Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Datoen klar: Nu kommer sæson 4 af Orange is the New Black

Ifølge Holly Hartman skulle Taryn Manning have opfordret til, at hun slog hende ihjel.

- Tag en kniv. Jeg har en hvid t-shirt på, der vil blive en masse blod. Du bliver berømt for at have slået Taryn Manning ihjel, råbte Hollywood-stjernen ifølge makeup-artisten.

Indtil videre er det kun beskyldninger, og dommeren har i første omgang valgt at afvise anmodningen om et tilhold. Taryns advokater indrømmer dog, at de to kvinder har et anstrengt forhold til hinanden.

LÆS OGSÅ: Prison Break-stjernen om comeback: Det er uvirkeligt

Advokaterne fortæller til TMZ, at Manning og Hartman ikke har haft kontakt i månedsvis, men at Hartman skulle have stalket Hollywood-stjernen, ligesom politiet ifølge advokaterne er ved at efterforske en sag om tyveri og andre kriminelle handlinger, som makeup-artisten skulle have begået.

- Hun forsøger at skjule sine egne forseelser, lyder det fra Taryn Mannings hold af advokater.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok