Anklage: Orange Is the New Black-stjerne angreb mig og skreg om blod
Taryn Manning (t.v.) i rollen Tiffany Doggett i "Orange Is the New Black".

Anklage: Orange Is the New Black-stjerne angreb mig og skreg om blod

En makeup-artist påstår, at "Orange Is the New Black"-stjernen Taryn Manning overfaldt hende. Skuespillerens advokater afviser pure.

En fuldstændig vanvittig sag kan være på vej i Hollywood, efter "Orange Is the New Black"-stjernen Taryn Manning har fået en vred og - ifølge hende selv - forslået makeup-artist på nakken.

Makeup-artisten Holly Hartman har anmodet retten i Los Angeles om et tilhold, og påstår at skuespilleren flere gange skulle have overfaldet hende på voldsom vis. Senest i november i Taryn Mannings lejlighed, hvor skuespilleren skulle have nikket makeup-artisten en skalle, slået hende med et vådt håndklæde, sprayet hende i øjnene med rengøringsmiddel og låst hendes hoved fast med armen.

Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Datoen klar: Nu kommer sæson 4 af Orange is the New Black

Ifølge Holly Hartman skulle Taryn Manning have opfordret til, at hun slog hende ihjel.

- Tag en kniv. Jeg har en hvid t-shirt på, der vil blive en masse blod. Du bliver berømt for at have slået Taryn Manning ihjel, råbte Hollywood-stjernen ifølge makeup-artisten.

Indtil videre er det kun beskyldninger, og dommeren har i første omgang valgt at afvise anmodningen om et tilhold. Taryns advokater indrømmer dog, at de to kvinder har et anstrengt forhold til hinanden.

LÆS OGSÅ: Prison Break-stjernen om comeback: Det er uvirkeligt

Advokaterne fortæller til TMZ, at Manning og Hartman ikke har haft kontakt i månedsvis, men at Hartman skulle have stalket Hollywood-stjernen, ligesom politiet ifølge advokaterne er ved at efterforske en sag om tyveri og andre kriminelle handlinger, som makeup-artisten skulle have begået.

- Hun forsøger at skjule sine egne forseelser, lyder det fra Taryn Mannings hold af advokater.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok