Madonna siger undskyld til bryst-pigen
Madonna er netop nu på hendes Rebel Heart Tour, der kommer til Herning den 16. november.

Madonna siger undskyld til bryst-pigen

I sidste ugen kom Madonna i mediernes søgelys, fordi hun kom til at flashe en mindreårig tilskuers bryst på scenen, nu får de sig en hyggelig snak under en koncert.

Den 17 årige teenager Josephine Georgiou fik sit livs koncertoplevelse i sidste uge, da hun blev kaldt op på scenen af popdronningen, hvor efter Madonna kom til at rive tøjet af hende. Siden koncerten i sidste uge har Josephine Georgiou afvist at lægge sag an mod Madonna for overgreb, hvilket hun eller sagtens kunne have gjort:

- Hvorfor i al verden skulle jeg sagsøge Madonna for mit livs bedste øjeblik, sagde Josephine Georgiou til den australske avis The Courier Mail dagen efter episoden ifølge Daily Mail.

Se videoen, hvor Madonna river tøjet af sin fan her:

 

LÆS OGSÅ: TV: Her blotter Madonna en ung fans bryst på scenen

For at bevise at episoden ikke havde ændret ved den unge fans forhold til Madonna, tog hun til endnu en koncert med pop-dronningen. Denne gang i Sidney. Midt i showet, lige efter Madonna havde sunget megahittet ”Material Girl”, gik hun ud blandt publikum og ned til Josephine Georgiou, der havde taget sin mor med til aftenens koncert:

- Er du her med din mor? Hej Mor. Se den store tatoovering på dit bryst, hvad forestiller den? Vent! Du har den top på, som hun (Josephine Georgiou red.) havde på den aften, som jeg rev af? Ved et uheld, bare så du ved det. Hvis jeg havde revet den af hende (Moderen, red.), var den ikke komme af. Du havde helt sikkert din mors top på. Den var lidt løs på den, ikke? Sludrede Madonna under koncerten, skriver The Mirror.

LÆS OGSÅ: Uhyggelige billeder af Harry Potter-stjerne er dukket op

Hun slutter af med at spørge hvad de to laver til daglig, og da Josephine Georgiou fortæller hun er Barista slutter Madonna af med en joke om hendes forældremyndighedssag:

- Barista, hvad er det? En advokat? Dem har jeg mange af lige nu.

LÆS OGSÅ: Vildt! Nu er Lukas Graham i top-3

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok