90’er fest: Westlife og Boyzone på tour sammen
Det er ikke meget, man har set til de to hjerteknusere de sidste par år. Billedet her er helt tilbage fra 2004

90’er fest: Westlife og Boyzone på tour sammen

De to rivaliserende boybands Westlife og Boyzone ligger stridsøksen fra sig og gør i stedet for fællesfront. I efteråret tager de på tour sammen.

Den 16. oktober i år vil de to kamphaner Brian Mcfadden fra Westlife og Keith Duffy fra Boyzone gå sammen på scenen i London og gå ned af mindernes alle hånd i hånd. Nu hedder projektet Boyzlife.

LÆS OGSÅ: Zangenberg raser: Jeg er ikke BARE en fodboldfrue

- Vi har snakket om det i noget tid, så det er virkelig fedt, at Boyzlife endelig sker. Vi kan ikke vente med at komme af sted, genskabe kontakten med vores fans og mindes nogle gode tider, fortæller Keith Duffy til The Daily Mail.

De to herrer vil i første omgang optræde som en duo, hvor de vil spille hinandens sange. Men de er ikke afvisende for at flere af bandmedlemmerne kan komme med:

- Det kan være, der kommer flere (af de gamle bandmedlemmer red.) med til næste tour. Lige nu handler det om mig og Ketih, men døren står åben, fortæller Brian Mcfadden.

LÆS OGSÅ: Downton Abbey-skaber: Der kommer en film

Boyzlife er også åben for at skrive ny musik sammen og håber også på at lave en realityserie, der vil dokumenterer de to bands’ sammensmeltning.

At det lige netop er Brian McFadden, der skal være bagmanden bag Westlifes genopstandelse, var uventet, da han var det første medlem der forlod bandet i 2004 for at arbejde på sin solokarriere.

LÆS OGSÅ: Reem fik et chok: Meldte mig ikke selv til X Factor

Boyzlife kommer ikke til Danmark i denne omgang, men spiller 12 koncerter rundt omkring i Storbritannien. Billetter til touren kan køber her.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok