Konkursramte 50 Cent: Alle pengene er falske
50 Cent poserede for et par uger siden med adskillige seddelbundter, men det er ikke ægte penge, siger hans advokater.

Konkursramte 50 Cent: Alle pengene er falske

Han fastholder, at han ikke ejer en krone, men han poserer med dyre biler og pengebundter på de sociale medier

Curtis Jackson - bedre kendt som 50 Cent - fastholder, at han er gået personlig konkurs, selvom han opretholder et image af det stik modsatte på blandt andet Instagram.

Allerede for fire måneder siden lagde han et billede ud, hvor han skriver "Broke" (fallit, red.) med pengebundter.

Siden er fulgt lignende billeder, og billeder, hvor han poserer med dyre biler. Alt sammen er også blevet registreret af den dommer, der behandler hans konkurs, og her vækker det undren og rapperen blevet bedt om at komme med en forklaring.

LÆS OGSÅ: Kanye West taler design med IKEA

Den lyder nu, at det hele er blændværk, og pengene er falske. Alt sammen et forsøg på at opretholde image i forhold til fansene.- Pengene afbilledet på sociale medier er ikke ægte, oplyser 50 Cents advokater til Billboard.

- Der er benyttet teater- eller falske penge, som del af debitors rutinemæssige markedsføringsaktiviteter på sociale medier og er som sådan direkte relateret til debitors forskellige forretningsinteresser. Falske penge bruges helt rutinemæssigt i underholdningsbranchen, herunder film, tv, videoer og på sociale medier.

Buckets of Love 😏💰no big deal this short paper. Lol #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Et billede slået op af 50 Cent (@50cent) den 16. Jan 2016 kl. 6:52 PST

 

Dermed fastholder både 50 Cent og hans advokater, at han i virkeligheden er en fattig mand, der ikke er i stand til at betale sin gæld. Det gælder blandt andet en post på 18 millioner dollar og en erstatning på fem millioner dollar til en kvinde, som anklagede ham for at have delt en sexvideo med hende og hendes kæreste på nettet.

LÆS OGSÅ: Ultimativt 90'er-comeback: Eminem genudgiver på kassettebånd

Det var netop i forlængelse af den erstatningssag, at 50 Cent valgte at erklære sig konkurs.

I forbindelse med behandlingen af hans sag er 50 Cents værdier blevet anslået til at ryge op i 64 millioner dollar. Selv mener han ikke, at have værdi for mere end 16 millioner, hvilket ikke er nok til at betale gældsposterne.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok