banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Sams Bar-stjerne i vild forvandling

Kirstie Alley har tabt sig 22 kilo og viser formerne frem i Sams Bar-gensyn.

Kirstie Alley har gjort det. Den 64-årige skuespiller er kendt for sin notoriske elevatorvægt, men nu skulle hun omsider have formået at holde vægten - samtidig med, at hun spiser lækker mad.

Det siger hun i hvert fald selv i en ny nostalgisk reklamefilm for slankeproduktet Jenny Craig, hvor skuespillerne fra Sams Bar vender tilbage til bardisken.

SE BILLEDERNE: Sådan ser stjernerne fra Sams Bar ud i dag

Kirstie Alley har ifølge flere internationale medier tabt 22 kilo over de senere år, og i et nyligt interview med Today fortalte hun om transformationen.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Jeg har gang i en masse gode ting i mit liv, og det er lykkedes mig at holde vægten, så det er en god ting, sagde hun.

LÆS OGSÅ: Sådan ser Spice Girls-pigerne ud i dag

For fans af serien, der strakte sig over 11 sæsoner fra 1982-1993, vil reklamen være et glædeligt gensyn med skuespillerne, som de ser ud i dag, men også et bevis for, hvor meget Kirstie Alley har tabt sig siden vægten så sådan her ud:

Artiklen fortsætter under billedetFoto: All Over

Foreløbig er videoen set af godt 170.000 mennesker, og flertallet er positivt indstillet.

LÆS OGSÅ: 36 år efter Halløj på badehotellet: Basil Fawlty er tilbage!

- Jeg er overbevist om, at Norm ikke har flyttet sig fra sin plads, siden programmet sluttede, skriver en bruger på YouTube, mens en anden skriver:

- Tillykke Kirstie! Godt klaret!

Se videoen over artiklen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok