banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Virkelighedens Hollywood-helte: Så vilde redningsaktioner har de udført

Louise Engelst
All Over

Arnold Schwarzenegger
Mens Arnold Scwarzenegger og familien hyggede sig på en ferie på Hawaii, så han pludselig en mand i problemer ude på havet. Arnold svømmede ud til manden som havde fået krampe og ikke kunne svømme i sikkerhed. Arnold hjalp manden op på sit surfbræt og fik ham i land og blev siddende hos manden, indtil han havde fået vejret igen, skriver Oddee.  

Louise Engelst
All Over

Blake Shelton
Den amerikanske country-sangeren reddede i november 2015 fire mennesker, da deres bil havde sat sig fast i mudderet ved floden Washita i Oklahoma.

Louise Engelst
All Over

Brad Pitt
Under indspilningerne af filmen "World War Z" reddede Brad Pitt en statist fra at blive trampet ned af andre statister. Han så hende falde, løb hen og samlede hende op og bar hende i sikkerhed.

Louise Engelst
All Over

Vin Diesel
Skuespilleren er virkelighedens actionhelt. Mens Vin Diesel kom kørende på sin motorcykel, mistede bilisten foran ham herredømmet, bilen tumlede rundt og brød i flammer. Skuespilleren hoppede af motorcyklen og hev de to børn på bagsædet ud. Helt roligt fik han derefter forklaret føreren, hvordan han skulle klatre over på bagsædet, så han kunne flygte. Kun et par minutter senere var bilen fuldstændig i flammer, men familien slap med livet i behold, skriver Celebsnow.

Louise Engelst
All Over

Harrison Ford
Som Indiana Jones reddede han mange liv, men det har han også gjort i virkeligheden. Han har engang som en del af eftersøgningholdet fundet en forsvunden spejder, men han har også reddet en kvindelig bjergbestiger som ikke kunne komme ned fra et bjerg. Som en vaskeægte helt fløj Harrison Ford op til hende i sin helikopter og fik hende på sygehuset. 

Louise Engelst
All Over

Jennifer Lawrence
I januar 2012 var det Jennifer Lawrences tur til at vise sine helteegenskaber frem. En ung kvinde kollapsede foran skuespillerens lejlighed, så Jennifer Lawrence løb ud for at hjælpe. Hun blev ved kvinden indtil ambulancen kom, hvor Jennifer sikrede sig at kvinden havde det godt.

Louise Engelst
All Over

John Malkovich
Da en efter et fald blødte voldsomt fra nakken, sprang skuespilleren John Malkovich til med det samme. Han vidste, at det var nødvendigt at stoppe blodet, så han brugte sin hånd til at skabe et pres og stoppede blødningen. Han blev ved manden indtil ambulancen kom, skriver etonline. 

Louise Engelst
All Over

Kate Winslet
Skuespilleren var på en hyggelig ferie med familien på de Britiske Jomfruøer, da et lyn slog ned i Richard Bransons palæ, hvor familien overnattede. Huset brød i brand, men det stoppede ikke Kate. Efter hun havde sikret sig, at hendes børn var i sikkerhed, løb Kate ind i det brændende hus og bar Bransons 90-årige mor ud af huset.  

Louise Engelst
All Over

Tom Cruise
Tilbage i 1996 var Tom Cruise den helt store helt, da han så en kvinde blive ramt af en bil. Han råbte efter hjælp, mens han forsøgte at hjælpe kvinden indtil ambulance kom. Han fulgte efter ambulance og da han opdagede, at kvinden ikke havde en sundhedsforsikring, betalte han regningen på 7000 dollars (ca. 48.000 kr.).

Jamie Foxx reddede i mandags en mand fra en brændende bil, men han er langt fra den eneste Hollywood-stjerne som har reddet et andet menneske. 

LÆS OGSÅ: TV: Jamie Foxx redder mand ud af brændende bil

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok