Mean Girls-stjerner: Sådan ser de ud i dag

Mean Girls-stjerner: Sådan ser de ud i dag

Lise Nygaard
AllOver

Amanda Seyfrieds første store optræden efter "Mean Girls" var i feel-good musicallen ”Mamma mia”, hvor hun spillede den unge Sophie, der ikke vidste hvem hendes far var. Her spillede hun overfor store navne som Meryl Streep og Pierce Brosnan. Siden da har hun spillet overfor Channing Tatum i den romantiske film ”Dear John”. I 2017 kommer vi til at se hende i 3. sæson af David Lynchs "Twin Peaks".

Lise Nygaard
AllOver

Den dengang 18-årige Lindsay Lohan spillede rollen som den uskyldige Cady Heron, der for første gang nogensinde skal gå i en offentlig skole. På sin første skoledag møder hun to venner, der synes, det kunne være sjovt, hvis Cady infiltrerede skolens onde klike ”The Plastics”.  I sin iver for at få venner kaster Cady sig ud i projektet, men bliver opslugt af rollen og ender med at være ren plastik.

Lise Nygaard
AllOver

Daniel Franzese spillede den homoseksuelle Damian, der næsten var ”Too gay to function” (For homoseksuel til at fungere i hverdagen red.). Han var bedste venner Janis Ian, men modsat hende havde han en form for ærefrygt overfor ”The Plastics”

Lise Nygaard
AllOver

Siden ”Mean Girls” er den 31-årig skuespiller oftest set i kortfilm og på teatret. Derudover laver han et projekt på youtube med en teatergruppe, hvor hans virale komedie ”Sh*t italian Mothers Says” (Pis som italienske mødre fortæller red.) er blevet set over 3.3 millioner gange.

Daniel Franzese har også prøvet kræfter med pen og papir og har skrevet forskellige musicals og onemanshows.

Lise Nygaard
AllOver

Lacey Chabert spillede den stenrige Gretchen Wieners. Hendes formue kom af, at hendes far har opfundet Toaster Strudel (en form for vaffel med fyld red.). Gretchen er den fra ”The Plastics”, der har alle hemmelighederne, og derfor kender al smudset om dem alle på hele skolen.

Lise Nygaard
AllOver

Janis Ian er en af de to, Cady møder på sin første skoledag. Janis Ian har et enormt horn i siden på ”The Plastics”, der har spredt rygter om, at Janis skulle være lesbisk. Derfor har Janis Ian et brændende ønske om at vælte ”The Plastics” af tronen.

Til det formål udser hun sig Cady som sit våben og får den nye pige til at infiltrere kliken. Janis Ian er hjernen bag alle attentaterne, blandt andet det mest mindeværdige, hvor de får Regina til at smøre fodcreme i ansigtet. I filmens slutning går det op for Janis, at hun har været lige så ond som ”The Plastics”, og skriver en undskyldning til den store undskylds-scene.

Lise Nygaard
AllOver

Amanda Seyfried var kun 19 år gammel, da hun spillede den spejlblanke Karen Smith. Karen Smith kunne ikke prale af en enorm paratviden, til gengæld mente hun at kunne mærke det på sine bryster, når det skulle til at regne.

Lise Nygaard
AllOver

I dag er Lacey Chabert 33 år og har netop annonceret sin første graviditet. Barnet venter hun sammen med sin mand igennem fire år Dave Nehdar.

Siden Lacey Chabert optræden i ”Mean Girls” har man ikke set meget til hende på skærmen, men mange har hørt hendes stemme. Hun har lagt stemme til en karakteren Dani Burns i tegneserien ”Transformers: Rescue Bots” og lagt stemme til en af karakterne i animationsfilmene om Bratz-drukkerne.

Lise Nygaard
AllOver

I dag er Lindsay Lohan 29 år og har siden "Mean Girls"-successen i 2004 haft et turbulent liv. Allerede i 2005 indrømmer Lindsay Lohan, at hun har problemer med bulimi og eksperimenterede med stoffer, og i 2006 lever hun et vildt liv med fester og stoffer. Festen stopper dog brat i 2007, hvor hun sætter sig bag rattet, mens hun er påvirket og kører galt. Herefter går hun i 45 dages rehab. Dage der var spildt, da hun 14 dage efter sin udskrivelse igen bliver stoppet af politiet med en lidt for høj promille.

I dag virker det til, at Lindsay Lohan har lagt det vilde liv på hylden og har siden 2008 haft større og mindre roller i tv-serier som ”Ugly Betty”, ”Glee” og ”2 broke girls”.

I dag er Lindsay Lohan single og leder ikke en kæreste lige nu, da hun fokuserer på at få styr på sin karriere igen, skriver the mirror.  

Lise Nygaard
AllOver

I dag er Lizzy Caplan 33 år og er aktuel i HBO-serien ”Masters of Sex”, hvor hun har den kvindelige hovedrolle som Virginia Johnson, en rolle hun blev nomineret til en Emmy for bedste kvindelige hovedrolle for i 2014.

Siden ”Mean Girls” har hun været med i vampyrserien ”True Blood”, hvor hun spiller Amy Burley, og så spillede hun Agent Lacey i den meget omtalte film ”The interview”.

Lizzy Caplan har været kærester med ”Venner”-stjernen Matthew Perry i 6 år, men de gik fra hinden i 2013, da Matthew Perry ikke ønskede at blive gift.

Lise Nygaard
AllOver

Den blonde skønhed var 26 år gammel, da hun spillede den dominerende Regina George. Udadtil virkede Regina George som en sød og hjælpsom pige, men i virkeligheden var Regina George dronningen af ”The Plastics” og den onde hjerne bag alle rygterne. Regina George havde datet skolens flotteste fyr og var den pige på skolen, alle drengene gerne ville være sammen med.

Lise Nygaard
AllOver

Rachel McAdams er i dag 37 år og har været med i flere store film. Lige efter "Mean Girls" var hun med i tåreperseren ”The Notebook”, hvor hun spiller overfor en ung Ryan Gosling. Hun har været med i mange storfilm som ”Midnight in Paris” og ”The Wedding Crashers”, hvor hun fik stor ros for sin udvikling mod kvindelig hovedrolleindehaver.

Som det nyeste har Rachel McAdams spillet Ani Bezzerides i HBO-serien ”True Detective”, og hun var nomineret til en Oscar for hendes birolle i filmen ”Spotlight”.

Rygterne går på at Rachel McAdams dater sin ”True Detective”-kollega Taylor Kitsch, men de har endnu ikke selv bekræftet forholdet.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok