Keld og Hilda Heick viser frem fra mindernes allé

Flemming Vitus
HER&NU

I 2001 blev Annette Heick gift med Jesper Vollmer i Sorgenfri. Festen blev holdt på Skjoldenæsholm Slot med 72 gæster. - Keld var lidt nervøs og turde ikke spørge Annette, om han skulle føre hende op ad kirkegulvet. Men så spurgte jeg selv Annette, og hun var ikke i tvivl, fortæller Hilda.

Flemming Vitus
HER&NU

Keld og Hildas hjerter banker for børnebørnene Storm og den fire år ældre Elliot.
- De er ikke så meget for at stille op til fotografering, men vi plejer da at få dem overtalt, griner Hilda.

Flemming Vitus
HER&NU

- Ja, det her er så fra vores bryllup i 1968. Det endte desværre i et kæmpe familiedrama. Kelds mor mente, han giftede sig ­under sin stand. Men alt andet var meget smukt og romantisk, lyder det fra Hilda.

Flemming Vitus
HER&NU

- Vi har haft tre campingvogne, og måske køber vi en igen, griner ­Hilda og mindes den første campingvogn i 1983.
- Vi kunne jo ikke rejse rundt og bo på hotel, for når vi var færdige med at optræde, var de fleste restauranter jo lukkede på hotellerne. 

Flemming Vitus
HER&NU

- Domus Vista var vores første lille lejlighed, hvor vi boede i tre år. Vi kunne kun få lejligheden, hvis vi giftede os i løbet af seks uger. For øvrigt tog Keld lige efter vores bryllup på turné med Keld & The Donkeys, så bryllupsrejse blev der aldrig råd til, siger Hilda.

Flemming Vitus
HER&NU

- I 1988 indspillede vi sammen med Birthe Kjær, Tommy Seebach og Kirsten & Søren pladen "Er Du Kvik" til fordel for Dansk Handicap Forbund. Vi er her samlet sammen med protektor prinsesse Benedikte og prins Richard, fortæller Keld stolt.

Flemming Vitus
HER&NU

- Indtil for tre år siden havde vi aldrig været på krydstogt, men efter to ture har vi fået smag for det. Derfor tager vi snart af sted til De Vestindiske Øer, hvor jeg fejrer min 70-års fødselsdag, fortæller Keld.

Flemming Vitus
HER&NU

- I 1975 fejrede Keld & The Donkeys 10-års pladejubilæum i Zoologisk Have, hvor jeg blev fotograferet med et æsel, fortæller Keld. Her dog sammen med Hilda.

Flemming Vitus
HER&NU

- Billedet stammer fra "Musikbutikken". Jeg fik for øvrigt en sød hilsen fra præsten Flemming Pless. Han skrev, at hvis man kunne møde Keld Heick deroppe, så var det ikke så galt, siger Keld.

Flemming Vitus
HER&NU

- Vi har været medlemmer af Tivoli Clubben i syv år, og sidste år sad jeg ved siden af Prinsgemalen, som er
underholdende, sød og rar, siger Hilda.

Flemming Vitus
HER&NU

- Her er vi i vores stue i ­januar 1981. Vi underholder venner og naboer, inden det går løs på Pejsegården i Brædstrup. Det er et historisk billede, for Keld fik kun lov at beholde skægget én måned. Jeg kunne ikke holde det ud, for det kløede forfærdeligt, griner Hilda.

Flemming Vitus
HER&NU

- Er vi ikke nogle rigtig pæne unge mennesker, lyder det spontant fra Keld, der her ses sammen med resten af bandmedlemmerne i Keld & The Donkeys tilbage i 1967.

Flemming Vitus
HER&NU

– I 1986 debuterede vi som revyskuespillere i Tivoli Friheden. Vi spillede sammen med Flemming Enevold og Linda Hindberg og fik pæne anmeldelser, fortæller Keld. Annette var 14 år, da ­billedet blev taget.

Flemming Vitus
Peter Hauerbach

Selv om Keld, Hilda og hunden Berta har nydt huset i Sydsverige, har de dog taget beslutningen om at flytte hjem til Danmark igen inden længe.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok