De vilde kjoler fra Grammy festen

De vilde kjoler fra Grammy festen

Lise Nygaard
All Over

RnB sangerinden Andra Day viste, modsat de fleste andre, ikke meget hud. Men mange former. Hun var iført en tætsiddende grøn kjole, der havde en rullekrave, og går helt ud til håndledende. 

Lise Nygaard
All Over

Ciara Harris er en af de få, der mere åbenlyst viste hud. Hendes sorte- og sølvfarvede kjole har en lang slids i venstre side, der giver et vældigt kig til de lange ben.

Lise Nygaard
All Over

Sangerinden Dencia havde udvalgt en lyserød heldragt med påsyede Hello Kitty bamser. Skoene glimter i alle regnbuens farver. Dencia er flere steder blevet kåret som en af de værst klædte til showet.

Lise Nygaard
All Over

Stemmeskuespilleren Diamond White hører under kategorien "Påklædt, men lidt nøgen". Hun havde valgt en sort kjole i tyndt stof med hvide broderier.

Lise Nygaard
All Over

Forsangeren i "Florence and The Machine", Florence Welch, var i ført en uskyldig lyserød sag, med måne- og stjernemotiver der giver associationer til en uro i et børneværelse.

Lise Nygaard
All Over

"Yoga"-sangerinden Janelle Monae holdt sit outfit i simpel sort/hvid, men formen er mere opsigtsvækkende. Skørtet er næsten kuglerundt og står i kontrast til den tætsiddende top.

Lise Nygaard
All Over

Amerikanske Joy Villa var den, der skabte størst opmærksomhed på den røde løber. Hvad hendes kjole er lavet af, eller hvordan den holder formen vides ikke.

Lise Nygaard
All Over

Som altid fangede Lady GaGas fotografernes opmærksomhed på den røde løber. Iført enormt høje sko, som efterhånden er et af hendes varetegn, i næsten den samme farve som hendes røde hår og en blå frakke der fører tankerne mod en nattehimmel i 1001 nats eventyr.

Lise Nygaard
All Over

Den britiske soulsangerinde Lianne La Havas var en af de få, der havde taget en gul kjole på. Hendes kjole smyger sig tæt om taljen og har en interessant detalje ved brystet.

Lise Nygaard
AllOver

Den amerikanske sangerinde Manika var i før at outfit, der godt kunne give en forkølelse. Yderst havde hun en gennemsigtig kjole, der efterlod al opmærksomheden til den flotte top og trusse, hun havde på indenunder.

Lise Nygaard
All Over

Modellen Nicole Trunfio mødte op i smuk buksedragt med en dyb udskæring og et mere disco-inspireret design. Trompetbukserne og de vide ærmer senderne tankerne mod "Saturday Night Fever".

Lise Nygaard
All Over

"Good for You"-sangerinden Selena Gomez var elegant klædt i en tætsiddende lillakjole, der gav et kig til ribbene. 

Lise Nygaard
All Over

Sangerinden Skylar Grey kom i en let afslørende sort blondekjole, med en kappe der næsten giver en illusion af røg omkring hende.

Michael Winther-Rasmussen
All Over

Sangerinden Z LaLa er kendt for at slå sig løs, når muligheden byder sig, og dette års Grammy var ingen undtagelse.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok