banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Årgang 0- Rachel bliver 16: Se hendes vilde forvandling

Lise Nygaard
Peter Hauerbach, Thomas Marrot/TV2, Klaus Bo Christensen, Niels Henrik Dam

I dag bliver Rachel Elllebye fra "årgang 0" 16 år. Se her hvordan hun har udviklet sig, og få en kort gennemgang af hendes liv indtil nu.

I de første syv år af Rachels liv foregik den daglige kommunikation med hendes far, Lars, over telefonen. Da hendes forældre, på trods af ægteskab og 2 børn, boede på to forskellige adresser på grund af arbejde. Først i 2007 får Familien en fælles adresse i Løgum Kloster.   

Lise Nygaard
Thomas Marrot/TV2

2006 er et stort år for Rachel. Hun har skiftet børnehave, men faldt ikke rigtig til sammen med de andre børn, og derfor besluttes det, at hun allerede nu skal starte i skole. Selvom det er 8 måneder før tid. Derudover køber familien nu et hus i Aabenraa, hvor de allesammen kan bo, med planer om at flytte sammen i 2007.  

Lise Nygaard
Thomas Marrot/TV2

Kalenderen skriver nu 2008, og familien har boet sammen i et år. Men det bliver der lavet om på endnu engang. Det er ikke lykkedes Rachels mor, Theresia, at finde et job som præst. Derfor beslutter hun at starte forfra og begynder at studere til apotker i København. Nu er det Rachels far, Lars, der skal stå alene med børnene i løbet af ugen, og Theresia der kommer på visit i weekenden.

Lise Nygaard
Thomas Marrot/TV2

I 2009 er familien endnu engang samlet i Løgum Kloster, da Theresia bliver elev i Lars' apotek. 

Lise Nygaard
Thomas Marrot/TV2

Rachel er nu 10 år gammel, og endnu engang rykker familien teltpælene op. Lars har fået et større apotek i Aabenraa, så familien bliver i det Sønderjydske. Rachel og hendes bror starter endnu en gang på en ny skole, men føler sig ikke rigtig godt tilpas 

Sommerferien bruger Rachel og David på en sommerlejr for særligt intelligente børn.

Lise Nygaard
Thomas Marrot/TV2

Rachels 12. sommer stod på en stor oplevelse. Hun skulle alene på en 4 ugers lang sommerlejr med den internationale forening CISV.  

Lise Nygaard
Thomas Marrot/TV2

i 2012 får Lars en depression, der medbringer ekstra kilo på sidebenene. Derfor begynder han at løbe, og 12-årige i Rachel løber med, fordi hun ikke vil ende som sin far. Der er i en tilstand, hun i programmet beskriver som: "Tyk og dårlig"

Lise Nygaard
Niels Henrik Dam

Nu er Rachel 16 år og en forfængelig ung dame. HER&NU har haft Rachel og hendes mor med på skønhedssalonen "Miss Diva E" i Haderslev, hvor Rachel fortæller, at hun savner den mere afslappede skønhedsrutine på efterskolen. Nu vasker hun ansigtet morgen og aften og har næsten altid de lange lokker i en fletning.

Lise Nygaard
Klavs Bo Christensen

Allerede i de tidlige teenageår har man set Rachel og hendes familie på den røde løber. Her er hun 13 år gammel til TV2's nytårsshow i 2013

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok