banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Æggende tv for hele familien: Påskens bedste film

Kurt Stjernholm Riisberg
DR

I den stundende højtid er fjernsynet forvandlet til et stort påskeæg fyldt med fremragende film. Her er noget af alt det, du kan glæde dig til

Streep i badet
Jake (Alec Baldwin) er blevet forelsket i en dejlig dame. Hun er såmænd hans ekskone, Jane (Meryl Streep). Jakes stormkur på Jane fører til forviklinger, pinligheder og godem grin. Og så ser vi Meryl Streep i badet – og Alec Baldwin nøgen i sengen. Uha uha!

"Det' indviklet"
DR1 onsdag

Kurt Stjernholm Riisberg
DR

Allans hårde tjans
Jesper Asholt spiller far til den 11-årige Allan, der forsøger at holde sammen på sin plagede familie. "Kunsten at græde i kor" er en glimrende filmatisering af Erling Jepsens roman, som foregår i begyndelsen af 1970’erne i et lille troende samfund i Sønderjylland.


"Kunsten at græde i kor"
DR1 2. påskedag

Kurt Stjernholm Riisberg
TV2

Thures udtur
Sælgeren Jesper Jensen (Thure Lindhardt) mister kørekort, job og kæreste efter en kæmpe brandert og
bliver tvunget til at arbejde på den lokale genbrugsstation. Han hader det - men efterhånden lærer han en masse nyttige ting af sine nye kolleger: Bl.a. at man må slå den nærmeste, når man ser en Folkevognsboble.

"Blå mænd"
TV2 2. påskedag

Kurt Stjernholm Riisberg
TV2

Håndværkersex
"Du bedragede mig!" Stakkels italienske Andrea er dybt frustreret over, at Sus (Sidse Babett Knudsen) har haft sex med en køkkenmontør. Ja, det er tid til at gensyn med Susanne Biers kærlighedskomedie fra 1999 og en masse skøn musik.


"Den eneste ene"
TV2 lørdag

Kurt Stjernholm Riisberg
DR

Et umage par
Livet er ikke spor for kort til franske film - og da slet ikke til "De urørlige". Du kan i påsken nyde den på én gang rørende og morsomme fortælling om den handicappede mangemillionær, der får sig en noget aparte
handicaphjælper.


"De urørlige"
DR1 Påskedag

Kurt Stjernholm Riisberg
DR

Se den før din datter
Juno er 16 år, da hun bliver gravid med sin ven og må fortælle sine måbende forældre, at hun skal have barn - og at hun vil bortadoptere barnet. Ja, det lyder som socialrealisme af værste skuffe, men denne morsomme og velbegavede film en stor oplevelse. Har du ikke set den før, så se den nu!

"Juno"
DR1 lørdag

Kurt Stjernholm Riisberg
TV2

Dansk thriller
Anders W. Berthelsen spiller den driftige entreprenør Lars Halbo, der vender hjem til Danmark og overtager familiefirmaet. Men da han nægter at samarbejde med de store byggeselskaber, kommer han i problemer. "Kartellet" fik biografpremiere i 2013.

"Kartellet"
TV2 Påskedag

Kurt Stjernholm Riisberg
DR

Keiras kavalergang
Mads Mikkelsen er med i dette hæsblæsende drama om ridderen Arthur, som forsøger at hindre sakserne i at invadere Britannien. Keira Knightley måtte have påmalet en kavalergang for bedre at kunne bryste sig i rollen som den smukke Guinevere.

"Kong Arthur"
DR1 onsdag

Kurt Stjernholm Riisberg
TV2

Det drejer sig om millioner
Det siges, at man skal passe på indbrudstyve i påsken. Og det viser sig da også, at Olsen-banden er på spil igen. Målet er en pengetransport med fire millioner i kontanter. Kuppet er vigtigt, for Børge skal konfirmeres, og Yvonne forsøger ihærdigt at skrive en sang til sin søn.

"Olsen-bandens store kup"
TV2 skærtorsdag

Kurt Stjernholm Riisberg
DR

Regnvåde Russel
Vi kender historien om Noah, der blev udvalgt til at redde sin familie og verdens dyrearter fra en syndflod. Russell Crowe blev meget våd i rollen som Noah i filmen fra 2014.

"Noah"
DR1 Langfredag

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok